Hoe werkt schoonpaneel? 

Het aanbrengen van zonnepanelen is een grote investering. Een rendementsverlies van 5 tot 15% voor het niet schoonmaken van uw zonnepanelen lijkt weinig. Echter, wijst onderzoek uit dat een reiniging van één keer per jaar van uw zonnepanelen voordeliger is dan het rendementsverlies van 5%. Hoe schoner de panelen, hoe hoger uw rendement! 

Wij voorzien uw graag in uw behoefte. Wij zijn geheel zelfvoorzienend. Dit houdt in dat wij voor alles zorgen, ook ons water! 

De kracht van schoonpaneel

  • Vakkundig
  • Veilig
  • Snel
  • Schoon

Het regent regelmatig in ons land. Na iedere regenbui lijkt het alsof de zonnepanelen weer blinken. U kunt dit echter vergelijken met een schoon gespoten auto, zonder gebruik van een borstel. De auto zal even blinken maar al snel is nog veel vuil te zien. Door stof of zure regen komt er een vuile laag op de panelen. Na enige tijd kan er daarnaast ook nog alg bij komen.

De robots zijn daarom voorzien van camera's en twee roterende borstels. Met dank aan deze borstels wordt geen plekje van het zonnepaneel over het hoofd gezien en zullen de zonnepanelen daadwerkelijk gaan blinken! 

Natuurlijke schoonmaakmiddelen

Afspraak is afspraak

Direct resultaat

Graag telefonisch contact?

© Copyright 2024 • Alle rechten voorbehouden Schoon-paneel.nl